Meer resultaten voor takt

takt  
Takt sixsigma.nl.
Takt of takttijd, is afgeleid van het Duitse woord Taktzeit wat zich vertaalt naar doorlooptijd, zet de maat voor productie lijnen. Bijvoorbeeld, in de automobielindustrie, zijn autos gemonteerd op een lijn, en worden verplaatst naar het volgende station na een bepaalde tijd de takttijd.
takt WikiWoordenboek.
Woordherkomst en opbouw. Afgeleid van het Duitse Takt. takt m onbezield. muziek maat, metrum; maat in de muziek. muziek ritme, tempo. tact; gevoel voor hetgeen in een delicate situatie passend is. techniek takt; deel van een cyclus in een verbrandingsmotor.
Takt Paarden-encyclopedie.
Door de regelmaat van de takt gaan we als ruiter alle spieren van het paard laten werken in ontspanning, zonder dat er spanningen en/of blokkades ontstaan. Een correcte takt opent dus de deuren naar de opvolgende fases in het Skala der Ausbildung.
4-takt scooters Kopen of leasen Scooterstore.nl.
2-takt of 4 takt. Snor of Brom. Scooter uitgesteld betalen. Betaling bij aflevering. Betalen via iDEAL of overmaken op rekening. De afgelopen jaren is de scooterwereld enorm veranderd. Vandaag de dag zijn 4-takt scooters standaard, daar waar 10 jaar geleden nog voornamelijk 2-takt motoren gebruikt worden.

Contacteer ons

inch
dekbedovertrek
all-in-one
bureaustoel
dart
door
takt
escape
whatsapp
strip
car